Jeg tilbyder

Sanketure
Guidet ture i al slags landskab, medbragte smagsprøver og vild madlavning over bål. Kontakt mig for booking eller se om der er ture i webshoppen.

Kurser
Både live og online kurser indenfor naturmedicin, urter og krydderier, snapsefremstilling, plantefarvning, svampedyrkning m.m.

Foredrag – Planternes hemmelige liv
Hvor intelligent er en plante? Kan de virkelig tale sammen, og har de fornemmelse for tid og sted? De er enestående levende og følsomme væsener, som både har hukommelse og bevidsthed. Selvom de ingen øjne har, ved de hvad der foregår omkring dem. De tager sig af hinanden, og passer på de syge. De kan kommunikere og advare hinanden. Få klare beviser og et indblik i den forbløffende og oversete hemmelige verden, når jeg fortæller og laver forsøg med planterne.

Ud-i-naturen-ture
Bl.a. nattevandring under fuldmåne, vinterbadning og vandreture. Kontakt mig for booking eller se om der er ture i webshoppen.

Plantebanko
I min have på Djursland. Tjek min facebookside for at se begivenhederne.

Den vilde natur festival
En weekend fuld af foredrag og workshops, om vild mad, urter og friluftsliv.

App
Min app “Den grønne omstilling” om vild mad og urter. Find mere info i menuen!

Podcast
Urte-snak og grønne emner, i både app’en og på min youtube kanal. Klik her.

Bøger og plakater
Jeg har udgivet bøgerne “Urtekundskab” og “Lav mad med agern”. Adskillige plakater og vild mad kalender. De kan købes på webshoppen eller fysisk i butikken.

Plantesalg og butik
Fra min egen have på Djursland formerer jeg planter, og jeg har en fysisk butik hvor du finde alt det som er i webshoppen, og meget mere!

Nyhedsbrevet urtfordringen
Urtfordringen udkommer efter behov. Læs om naturens forunderlige verden og få seneste nyt. Send mig en mail for at tilmelde dig.
dengroenneomstilling@hotmail.com

Hvem står bag?
Mit navn er Camilla, og jeg brænder for at sprede interesse for naturen. Jeg tror på at, hvis man lærer at bruge naturen, så får man lyst til at passe på den. Som barn fik jeg afvide i folkeskolen, at jeg ikke måtte låne flere bøger om planter og dyr. Jeg var typen der kom hjem med gummistøvlerne fuld af snegle, fordi jeg skulle udforske dem. Jeg er en stolt mor til to, og en kvindelig iværksætter der har bygget sit eget hus af en hel masse genbrug. Vi lever en alternativ livsstil og vægter selvforsyning og bæredygtighed højt i vores hverdag. Bliv skræmt eller tiltrukket af en anderledes plantespisende sjæl uden grænser.